Verdens mest populære Open-Source CMS

Internettet gir oss et vell av muligheter for gratis programvare. Utfordringen er å finne de beste produktene som passer behovene dine, og det du planlegger å gjøre og å skrive om. Definisjonen av åpne kilder er at brukeren ikke behøver lisens for å bruke programvaren. Dette betyr at hvem som helst kan laste ned programmet og begynne å bruke det. Dette er derfor et meget nyttig verktøy for personer som har sin egen hjemmeside, men som har begrenset med midler å investere i avanserte og dyre programvareløsninger. En åpen kilde gjør det lett for deg å legge ut ting på siden din som andre har interesse av å lese.

shutterstock_362210810Skap mer nettrafikk til siden din

Som datapioner vet vi at du ønsker å holde deg oppdatert på de siste trendene, og du finner alltid oppdaterte nyheter på Techstorm blog. Hvis du ønsker mer trafikk til siden din er det viktig at du bruker de riktige SEO-nøkkelordene. En god og åpen programvare for dette er Rubedo, som enkelt lar deg finne SEO-nøkkelordene som passer best til siden din. Det er meget viktig at du velger de riktige nøkkelordene hvis du ønsker å tjene penger på nettsiden din, ettersom disse fører til flere treff når brukere søker etter produktene eller innholdet du har valgt å tilby.

Åpne kilder til hjemmesiden din

Vi er ganske sikre på at du ønsker et godt innhold på hjemmesiden din, og det finnes mye gratis programvare som kan hjelpe deg med å administrere innholdet. Joomla er blant de mest populære verktøyene for å skape innhold på siden du administrerer. Det finnes allikevel et hav av tilbydere, og nøkkelen ligger på mange måter i å begynne å bruke en programvare du føler deg komfortabel med. Andre populære produkter er Apache Roller, OpenCms, LifeRay og LogicalDoc. Alle disse programmene krever at du bruker JAVA-plattformen. Vi anbefaler derfor at du prøver deg fram blant disse, og velger den plattformen som passer best til deg og behovene dine.